Kenttäsäännöt SPL-Porvoo ry.

Autojen paikoitus

Autot paikoitetaan kahteen riviin nokka kentälle päin niin, että ensimmäisen ja toisen rivien autojen takaluukut eivät ole vastakkain. Ensimmäisen rivin autojen nokat ajetaan kentällä olevaan keltaisen nauhaan kiinni.  Jätä myös reilusti väliä ensimmäisen ja toisen autorivin väliin niin, että koirakot mahtuvat turvallisesti siirtymään kentälle ja nurmikkoteille autorivin välistä. Näin toimimalla pakettiautoilla tulevat mahtuvat myös kääntymään ensimmäisen ja toisen rivin välistä.

Nurmikkotiet

Nurmikkotiet varataan ainoastaan koirakoiden käyttöön, jossa koirakot valmistautuvat treenejä varten. Kierretään nurmikkotietä pitkin aina ennen kentälle tuloa.  

Koiranjätökset

Siivoathan koiranjätökset pois nurmikkoteiltä.  Jos vahinko käy kentällä, muistathan siivota jätökset myös kentältä.

Kentälle saapuminen

Pysäköi auto sovitulla tavalla. Katso että koiralla on kaikki hyvin autossa, ennen kun siirryt suunnittelemaan treenejä valmentajan tai treenikaverin kanssa. Sovi missä järjestyksessä treenaat ja käyt ulkoiluttamassa/valmistumassa treeneihin.  

Jos kentällä on jo treeniporukkaa kun saavut kentälle, on kohteliasta ensin kysyä, mikäli voit tulla omalla koiralla mukaan kentälle treenaamaan. Voit myös jäädä seuraamaan treenejä tai toimia avustajana kunnes pääset omalla vuorollasi kentälle treenaamaan. Näin toimimalla jokainen saa treenata omaa koiraa rauhassa, eikä tule yllätyskoiria ns. puskasta kentälle.

 

Nauti treeneistä ja muista iloita myös treenikaverin onnistumisista ☺