Olen Viivi, SPL-Porvoon jäsen vuodesta 2003.

Olen ollut pariinkin otteeseen johtokunnan jäsenenä ja siellä olen tälläkin kaudella.
Minulla on ollut saksanpaimenkoiria vuodesta 1988.
Tavoitteenani on kannustaa ihmisiä kouluttamaan saksanpaimenkoiransa yhteiskuntakelpoiseksi, siihen pitäisi jokainen koiran omistaja velvoittaa. Suuren, voimakkaan ja vietikkään koiran kuten saksanpaimenen kanssa arjen eläminen on helpompaa, jos koira on peruskoulutettu.
Innostuminen kokeissa ja kilpailuissa käymiseen on aina plussaa harrastamiselle, se tuo tavoitteellisuutta treeneihin.
Itselläni ei ole minkäänlaista kilpailuviettiä joten koirieni tulokset on jäänyt vähiin.
Tällä hetkellä minulla on kaksi koiraa.

Reikon Opus Zwei ”Sepi”

Sepi on kohta 4-vuotias koheltaja. Sepi on suorittanut koulutustunnukset BH ja JK1.  Sepissä on ollut paljon haasteita sen kiihkeyden ja terävyyden suhteen, mutta katsotaan josko ikä tasaisi koiraa.

Mocca’s Gross ”Aki’

Aki on kohta 7-vuotias herrasmies.  Aki on jalostustarkastettu, luonnetestattu ja suorittanut koulutustunnukset BH, TK1 ja JK1.

Aki on hyvähermoinen, tunnollinen puurtaja, joka joskus vielä toivottavasti saa siirtää geenejään eteenpäin.

Mocca’s Eile ”Hoppu”

Hoppu on minun 12’s saksanpaimenkoira, ensimmäinen oli syntynyt 1982. Hoppu on kohtuullisen kova, ei kovin helppo harrastuskoirana mutta mahtava työpari. Jo pentuna huomasin, että se on todellinen nenäkoira.
Koska pääpaino on meillä töissä, enkä ole enää kovin kilpailuviettinen, ei tuloksia hurjasti ole tullut tehtyä vaikka Hoppusta varmasti siihenkin olisi.
Hoppu on spl-jalostustarkastettu eliniäksi, suorittanut ensimmäisen kerran vartijakoirakokeen vuonna 2016, Jk1, osallistuttiin ensimmäiseen järjestettyyn spl-arviointiin, luonnetestattu 170, MH testi käytiin tekemässä Ruotsissa 13kk ikäisenä, päänäyttelyssä 17 käytiin juoksemassa V. 

Peer-otz berg Heidrun (Kombo)

Kombo saapui Suomeen 8 viikkoisena Tanskasta.
Kombo on todellinen viettihyrrä, energinen, yhden ihmisen koira, oma lauma on Kombolle hyvin tärkeä. Aika näyttää mihin sen kanssa päästään tai joudutaan. Ainakin nyt näyttää terveyden osalta todella hyvältä.